Kaptafels

1 artikel

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een kaptafel kan een echte eyecatcher zijn in uw slaapkamer. Maar u kunt er ook voor kiezen om een kaptafel van Onlinedesignmeubel.be bijvoorbeeld als sidetable in de hal te gebruiken. Wij van Onlinedesignmeubel.be bieden u verschillende kaptafels met verschillende afwerkingen. Ook hebben wij een kaptafel met spiegel in ons assortiment. Kijk op de website voor het actuele aanbod make-up tafels.

Design kaptafel assortiment bij onlinedesignmeubel.be

Bij ons bent u aan het juiste adres voor design meubels, design meubelen en design meubilair! Hoe u het wilt noemen! Het assortiment is breed, van gehele hoogglans woonprogramma’s tot RVS kapstokken. Maar wij bieden u ook een collectie design kaptafels aan.

Een kaptafel is een ideaal meubelstuk om de dag goed mee te beginnen. Hier kunt u al uw spullen in kwijt die u nodig heeft om uzelf mooi te maken of op te frissen. Alles in een armlengte om u heen, wat wilt u nog meer? Scheren of het aanbrengen van uw make-up was nog nooit zo makkelijk met de make-up tafel die u bij Onlinedesignmeubel.be kunt bestellen. Voor het aanbrengen van uw make-up hebben wij ook een kaptafel met spiegel. U kunt uw potjes kwijt in één van de lades of gewoon om het werkblad zelf neerzetten. Naast dat de kaptafels die wij aanbieden zeer functioneel zijn, zien ze er ook nog eens modern uit. Deze design kaptafels zijngeschikt voor jong en oud, dus uw hele gezin kan er gebruik van maken.

Wij bij Onlinedesignmeubel.be snappen dat de kleur en afwerking de uitstraling bepaald van de toilettafel. U kunt er daarom voor kiezen het te laten afwerken van verschillende materialen en kleuren zoals hoogglans, en spiegel. De kaptafels van Giani en Kare Design zijn leverbaar in het ovaal wit en zwart. Heeft u liever een rechthoekige kaptafel dan is dat ook mogelijk. De tafels varieren in lengtes van 57 tot 130 cm en breedte van 39 cm tot 69 cm. Kijk op Onlinedesignmeubel.be voor actuele opties.

Onze design toilettafels zijn modern, exclusief en betaalbaar, dus wilt u een stijlvolle en moderne design make-up tafel? Bestel nu en dan brengen wij hem graag bij u thuis. Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Wilt u wat anders dan een kaptafel met spiegel? Onlinedesignmeubel.be heeft een ruim assortiment design meubelen, zoals design kasten, design lampen, design zitmeubilair, design kapstokken en overige design woonaccessoires.