Onze voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus

Bij LUMZ staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we een aantal extra maatregelen. Onderstaand een overzicht van de maatregelen:
 
De Webwinkel
 
Wij zijn gewoon operationeel, de klantenservice is open, zowel telefonisch als per email. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, zoals u van ons gewend bent.
 
Levertijden
 
Voorraad producten (Voor 16u besteld - morgen in huis):
Deze producten leveren wij direct uit eigen voorraad. Ons magazijn en transporteur is geheel operationeel en wij kunnen ‘vandaag besteld, morgen in huis’ gewoon op tijd leveren.
 
Producten met levertijd:
Wij staan in continu contact met onze leveranciers en op dit moment zijn er geen vertragingen. Mocht dit wel zo zijn, dan wordt de levertijd op de website gelijk aangepast. De levertijden op de website zijn altijd actueel!

 Door de drukte bij ons en de transporteurs kan de bestelling een dag vertraagd zijn. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk te leveren. Onze excuses voor het ongemak. 
 
 
De fysieke winkel:
 
- In onze fysieke winkel is geen vertegenwoordiging meer. Vanuit ons kantoor houden wij de winkel met camera’s in de gaten. Mocht je de winkel willen bezoeken, dan kunnen wij u telefonisch adviseren in de winkel. Hiervoor kunt u de klantenservice bellen: 088-0222777.
 
- Als u een product retour wilt brengen in de winkel, dan kunt u dit bij de kassa in originele verpakking neerzetten. U kunt een foto maken als bewijs van het neerzetten en dit mailen naar [email protected] De retour zal dan verder verwerkt worden.
 
Als u naar de winkel komt, dan willen wij je vragen met onderstaande rekening te houden:
 
- Heb je lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij je om onze winkel niet te bezoeken.
- Probeer in de winkel zo veel mogelijk afstand te bewaren (min. 2 meter) tussen jou en andere klanten en/of winkelpersoneel als die in de winkel lopen.
 
We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen en begrip. We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe.Heb je vragen?
 
Laat het ons gerust weten via [email protected] of 088-0 222 777.
 
Met hartelijke groet,
Team LUMZ.