Passpiegels

0 artikelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elk huis heeft minstens één passpiegel nodig: hoe moet je anders beoordelen of je met die bruine schoenen en dat gele shirt wel de deur uit kunt? Je kunt natuurlijk afgaan op de mening van je partner, maar het is altijd fijn om zelf een blik op je outfit te werpen voor je het huis verlaat. Het grote formaat is niet het enige voordeel van de passpiegel: je kunt er ook een stijl- of sfeeraccent mee toevoegen aan je interieur. Zo zorgt een staande spiegel met ornamenten in combinatie met een Barok kledingkast voor een romantische sfeer in de slaapkamer. Kijk gauw verder voor inspiratie!

Staande spiegel versus wandspiegel

Een staande spiegel op een stevige standaard is erg geschikt voor in de slaapkamer. Je vult er mooi een kale hoek mee op; de schuine stand maakt dat je hele outfit zichtbaar is; en voor extra licht draai je het geheel gewoon naar het raam toe. Ook in de hal is een passpiegel erg handig, want dan kun je nog even een blik op jezelf werpen voordat je de deur uitgaat. Omdat de meeste halletjes smal zijn is een exemplaar voor aan de wand hier ideaal. Een spiegel met een lijst van RVS, een design schoenenkast en een strakke kapstok: veel meer heb je niet nodig voor een moderne entree!

De voordelen van Onlinedesignmeubel.nl

De passpiegels op onze website zijn voorzien van begeleidende foto’s en specificaties, waardoor je een goed beeld krijgt van het product. Heb je toch nog vragen? Onze medewerkers staan je graag te woord! We zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur op het nummer 088- 0 222 777. Je kunt ook langskomen in onze sfeervolle showroom van 1000 m2 in Houten (nabij Utrecht). We voorzien je graag van advies! Bestellen via onze website is 100% veilig en je hebt keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden.