Swipe to the left

Blog

Zo kies je het juiste vloerkleed

02-07-2021

Een vloerkleed is onmisbaar in een interieur. Waarom? Je creëert als het ware een eiland in huis. Je bakent een ruimte af en kunt hier een gezellige zithoek mee maken. Het breekt de ruimte op, is sfeervol, huiselijk en warm. Het is de verbindende factor en zorgt ervoor dat je interieur één geheel wordt.

Vleugje glamour in huis

04-06-2021

Goud matcht met alles. Het past in elke woonstijl: van modern tot romantisch en van eclectisch tot strak. De hoeveelheid goud in je interieur en de materialen waarmee je dit combineert, zijn echter heel bepalend voor de stijl die je uiteindelijk creëert. Dus hoe pak je dit nou het beste aan?

De voordelen van een tijdloos interieur

14-05-2021

Een tijdloos interieur klinkt misschien saai, maar niets is minder waar. Het bestaat uit producten die lang meegaan en dus ook lang mooi blijven. Producten waar je minder snel op uitgekeken raakt zijn ook lekker duurzaam, je hoeft ze immers minder vaak te vervangen.

Japandi: zo integreer je hem in jouw huis

23-04-2021

Japan en Scandinavië liggen op de kaart misschien wel ver uit elkaar, toch hebben ze veel overeenkomsten. Als je de twee samenvoegt, ontstaat er een stijl waar je direct zen van wordt: Japandi. Het is een minimalistische woonstijl waar gebruik wordt gemaakt van organische vormen, zachte materialen en neutrale tinten.

Zo kies je de juiste lamp voor jouw eettafel

16-04-2021

Goede verlichting in huis is onmisbaar: het kan je interieur maken of breken. Licht is essentieel als sfeermaker, maar is ook nodig om praktische redenen. De lamp boven de eettafel is misschien wel het belangrijkst: dat is de plek waar we eten, de krant lezen en soms urenlang kunnen natafelen.

De hal: een warm welkom

26-03-2021

De hal is in eerste instantie een functionele ruimte. Een plek waar we jassen, tassen en schoenen droppen. Maar je hal is ook je binnenkomer, een plek waar je de eerste indruk van een huis krijgt. Een warm welkom klinkt dan een stuk beter dan een rommelige entree. Wil jij van je hal een fijne en gezellige binnenkomer maken? Lees dan vooral even verder.

Hoogte van barkrukken bepalen

19-03-2021

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen: hoe wordt de hoogte van een barkruk bepaald? In deze blog leggen we precies uit waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van de ideale barkruk. De stijl en het comfort van de kruk spelen natuurlijk een grote rol, maar de belangrijkste factor is toch wel de hoogte.

Zwart in je interieur: zo doe je dat

26-02-2021

Het vraagt om een dosis lef, maar zwart in je interieur kan heel mooi zijn. Het heeft iets mysterieus, straalt luxe uit en is stijlvol. Je kunt zwart op verschillende manieren toepassen in je interieur, wij leggen je uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Zo kies je de juiste stoel bij jouw eettafel

16-02-2021

Of je nu gek bent op lekker uitgebreid dineren, een spelletjesfanaat bent of uitgebreid de krant wil lezen: het is fijn als je lekker kunt zitten aan de eettafel. Wij geven jou de belangrijkste tips voor het uitkiezen van de beste eetkamerstoel.

Hoe vind je jouw ideale eettafel?

05-02-2021

De speurtocht naar een eettafel kan lastiger zijn dan je denkt. Zo moet je bijvoorbeeld letten op de vorm, het materiaal en de grootte van de tafel. Na het lezen van onze tips heb jij in no time jouw perfecte eettafel uitgekozen.