Swipe to the left

Blog

Zwart in je interieur: zo doe je dat

26-02-2021

Het vraagt om een dosis lef, maar zwart in je interieur kan heel mooi zijn. Het heeft iets mysterieus, straalt luxe uit en is stijlvol. Je kunt zwart op verschillende manieren toepassen in je interieur, wij leggen je uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Zo kies je de juiste stoel bij jouw eettafel

16-02-2021

Of je nu gek bent op lekker uitgebreid dineren, een spelletjesfanaat bent of uitgebreid de krant wil lezen: het is fijn als je lekker kunt zitten aan de eettafel. Wij geven jou de belangrijkste tips voor het uitkiezen van de beste eetkamerstoel.

Hoe vind je jouw ideale eettafel?

05-02-2021

De speurtocht naar een eettafel kan lastiger zijn dan je denkt. Zo moet je bijvoorbeeld letten op de vorm, het materiaal en de grootte van de tafel. Na het lezen van onze tips heb jij in no time jouw perfecte eettafel uitgekozen.

Zo maak je van je thuiswerkplek een fijn thuiskantoor

22-01-2021

Thuiswerken: een begrip waar we niet meer omheen kunnen in deze tijd. Maar hoe zorg je voor een comfortabele én inspirerende werkplek in huis? Vind hier tips and trics om van jouw thuiswerkplek een prettig thuiskantoor te maken.

Hier moet je op letten bij het uitkiezen van een bank

15-01-2021

Een huis inrichten is niet altijd even makkelijk. Verschillende stijlen, kleuren en meubels laten vormen tot één geheel is niet voor iedereen weggelegd. Eén van de belangrijkste - en grootste - meubels in huis is de bank, hier breng je veel tijd door. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Met onderstaande tips helpen we je verder.

Dit zijn de 7 interieurtrends van 2021

08-01-2021

We hebben waarschijnlijk nog nooit zoveel tijd thuis doorgebracht als in 2020. Hierdoor is de behoefte gegroeid om het in huis zoveel mogelijk naar onze zin te maken, en het interieur speelt hierin een grote rol. Lees hieronder wat de nieuwe woontrends zijn voor 2021.