1. Bezorging

LUMZ.nl heeft twee soorten bezorging afhankelijk van het artikel:
 
Bij de eerste optie zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Er wordt dan met u een afspraak gemaakt op welke dag de levering plaats zal vinden. Onze transporteur kan u een half uur voor bezorging bellen om het tijdstip van bezorging aan te geven. Hierdoor hoeft u niet onnodig te wachten op de levering of een half dagdeel vrij te houden. Als u de bezorgafspraak wilt verplaatsen dan dient u dit minimaal 24 uur voor de afspraak telefonisch of per mail aan ons te melden. Wij zullen de artikelen in dozen (ongemonteerd, als u niet voor montage-optie kiest) bij u binnen afleveren. De woning dient zich te bevinden op de begane grond, dan wel op een etage die bereikbaar is middels een lift. De goederen dienen dan wel, logischerwijs, in de lift te passen. De meubels worden in de woning niet op een etage gezet middels een trap (enkel gelijkvloers). Bij ons worden de artikelen altijd binnen afgeleverd. Let op: De meubels worden door één man geleverd. We vragen u dan ook soms om een handje te helpen. Wilt u niet helpen, dan kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

De tweede optie is dat het artikel door een groot transportbedrijf bij u thuis wordt bezorgd. U ontvangt dan een track en trace code om het pakket te volgen. Mocht u niet thuis zijn, dan zal het artikel op een later moment nogmaals bezorgd worden. De tweede optie geldt vooral voor kleinere artikelen zoals kapstokken en kledinghangers.
 
Mocht u specifiek voorkeur hebben voor één van de twee opties, geef dit dan door bij het opmerkingenveld bij uw bestelling. Hier zullen wij dan rekening mee houden.- Bezorging in België
De indicatie van levertijden geldt ook voor België. Voor leveringen in België rekenen wij geen extra bezorgkosten.

- Bezorging op etages
Zoals hierboven beschreven leveren wij uw bestelling kosteloos af (bij besteding vanaf EUR 50) binnenin de woning op de begane grond. Indien u toch graag bezorging wilt op een etage die bereikbaar is middels een lift of trap, kunnen wij dat voor u organiseren via één van onze logistieke partners. Hiervoor brengen wij kosten in rekening die afhankelijk zijn van de situatie op de bezorglocatie. Neem telefonisch contact met ons op om de kosten voor bezorging op een etage te inventariseren. We helpen u graag.

2. Levertijd

Bij alle artikelen staat aangegeven wat de levertijd is. De levertijden zijn in twee hoofdcategorieën te onderscheiden:

1. Vandaag besteld, morgen in huis
2. Levertijd in weken

- Vandaag besteld, morgen in huis
Als bij een artikel staat aangegeven voor 16 uur besteld, de volgende dag in huis, dan geldt dat als bij ons de bestelling binnen is voor 16 uur op maandag tot en met donderdag het de volgende dag bij u bezorgd kan worden. Er zal dezelfde dag door onze transporteur met u telefonisch contact opgenomen worden om de levering af te stemmen. Op zaterdagen wordt er door ons ook bezorgd, alleen niet in heel Nederland. Wilt u het artikel op vrijdag bestellen en zaterdag geleverd krijgen? Neem dan contact op met onze klantenservice of dit mogelijk is.

- Levertijd in weken
De artikelen waar een levertijd in weken staat aangegeven worden binnen deze periode bij u afgeleverd. Voor de meeste van deze artikelen wordt u van te voren gebeld door onze koerier om een afspraak voor levering in te plannen.
 

3. Verzendkosten

LUMZ.be rekent geen verzendkosten voor alle bestellingen boven EUR 50 binnen het vaste land in België en Nederland. Voor bestellingen onder de EUR 50 rekenen wij EUR 9,95 aan bezorgkosten.

De bezorg- en montagekosten die aangegeven staan op onze website gelden alleen voor bezorgingen in België en Nederland op het vaste land. Wilt u een bestelling op een eiland in Nederland laten bezorgen, neem dan contact met ons op.

4. Afhalen

Er is ook een mogelijkheid om de artikelen op te halen bij onze showroom in Houten (Utrecht). Dit kunt u aangeven in het afrekentraject door de optie ‘afhalen in showroom’ te selecteren.

Zodra het artikel gereed staat wordt u telefonisch of per mail geïnformeerd dat de artikelen klaar staan. De artikelen kunnen dan tijdens winkelopeningstijden opgehaald worden aan de Hoofdveste 22 in Houten. Voor winkelopeningstijden verwijzen wij u naar ‘showroom’ op de informatiepagina.