Staande kapstokken

14 artikelen

Een staande design kapstok in uw gang zorgt voor een extra uitstraling en maakt uw gang extra modern en chique. Onlindesignmeubel.be biedt staande kapstokken aan in RVS, kunststof, glas en metaal. Wacht niet langer en bestel een kapstok staand om uw jassen, sjaals en hoeden met stijl op te hangen. Kijk verder op LUMZ.be voor alle modellen.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Kapstok staand - meer dan alleen een haak en een kapstok

Praktische garderobes en spiegels zijn bij de ingang van uw huis onmisbaar geworden. Uw jassen, tassen en paraplu’s moeten snel opgeborgen kunnen worden. Meestal is het een reflex om uw jas aan de kapstok te hangen en het moet dus niet teveel moeite kosten. Naast volledige wandkapstokken met een hoedenplank en een spiegel hebben wij ook moderne design staande kapstokken waar u gemakkelijk uw jassen of vesten aan op hangt.

Een praktische kapstok is essentieel

Naast dat de staande kapstokken bij LUMZ.be modern en stijlvol zijn, zijn ze ook praktisch. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals RVS, wat ze zeer stabiel en veilig maakt. Gemaakt met één doel, en dat is het ophangen van uw jassen, tassen of mantels. LUMZ.be biedt een bijzonder uitgebreid assortiment van kapstokken, waaronder staande kapstokken.

Kapstok staand in de online shop van LUMZ

De stijl van uw kamer wordt al duidelijk bij binnenkomst. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen met verschillende vormen, afwerkingen en kleuren. We hebben bijvoorbeeld kapstokken in de vorm van een boom of kapstokken vermomt als insect. Alleen de beste materialen zijn gebruikt voor de productie van onze moderne staande kapstokken en de oppervlaktes zijn gemakkelijk te reinigen. Of u nu een kapstok met een spiegel wilt of een kapstok in de vorm van een echt kunstwerk, bij LUMZ.be kunt u terecht. Heeft u nog vragen over een bepaalde kapstok, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend, van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch als via de e-mail.