Booglampen

3 artikelen

Booglampen bestaan al sinds de jaren '60, maar hun populariteit is er niet minder om. Elk jaar zijn er veel nieuwe Design booglamp modellen, die goed passen in een moderne woninginrichting. De opvallend verschijning maakt design booglampen uniek en geeft een chique uitstraling aan uw interieur.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Design booglampen assortiment bij LUMZ.be

Booglampen worden steeds populairder en wij bij LUMZ spelen daar op in door een ruime collectie van moderene en betaalbare booglampen aan te bieden. Onze booglampen geven zonder dat ze aan staan al iets extras aan uw interieur. Deze booglampen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, zoals een XXL booglamp of booglamp wit van geborstelt RVS of metaal met een zilveren lampenkap en een metalen voet. Ook leveren wij bij LUMZ.be booglampen die dimbaar zijn. Afhankelijk van het model is een booglamp als een directe of indirecte lichtbron te gebruiken. De volgende merken hebben wij in ons assortiment Adagio, Kare Design en Zuiver. Kijk op onze site voor actuele informatie en opties.

Onze design booglampen zijn modern, exclusief en betaalbaar, dus wil je een stijlvolle en moderne design booglamp? Bestel nu en dan brengen wij het zo snel mogelijk bij u thuis. Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch en via e-mail bereikbaar. Wilt u wat anders dan een XXL booglamp? LUMZ.be heeft een ruim assortiment design meubelen, zoals design tafels, design kasten, design zitmeubilair, design kapstokken en overige design woonaccessoires.

Waar u ook voor gaat, deze booglampen stellen u niet teleur en met alle opties die wij bieden passen ze in elk interieur. Wacht dus niet langer en kijk op LUMZ.be voor al onze design booglampen.