Wandkapstokken

40 artikelen

Bij LUMZ.be hebben wij een ruim aanbod van wandkapstokken die in diverse afmetingen en soorten te bestellen zijn. Het materiaal is onder te verdelen in kapstokken glas, kapstokken hout en kapstokken RVS. De meeste wandkapstokken hebben een hoogglans, geborsteld RVS of gepolijste RVS afwerking. De verdere onderverdeling is in hoofdlijn te maken naar kapstokken met haken, kapstokken met hoedenplank, kapstok met roede en kapstokken met spiegel.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Wandkapstok: praktisch en mooi

Wandkapstokken zijn zeer handig, want met een wandkapstok schept u snel orde en kunt u al uw jassen, hoeden en sjaals kwijt. Ze sluiten perfect aan op uw interieur en zorgt dat de aangename sfeer in uw hal zo blijft. Sterker nog, een wandkapstok geeft net dat beetje extra aan uw hal. Wandkapstokken bij LUMZ.be zijn naast dat ze praktisch zijn ook nog eens zeer mooi. Deze echte design wandkapstokken zullen indruk maken op uw gasten en stellen niet teleur. U kunt kiezen uit verschillende wandkapstokken bij LUMZ.be, zoals een wandkapstok van glas, hout, metaal of RVS. Verder zijn ze in verschillende kleuren, afmetingen en overige opties te bestellen.

Deze moderne kapstokken zijn ook zeer geschikt om uw kleren in op te hangen, zodat ze niet rondslingeren door uw huis. De eerste indruk is het belangrijkst, dus twijfel niet langer en schaf een moderne wandkapstok bij LUMZ.be aan. Wij verkopen wandkapstokken van de merken Kare Design, Santa en Spinder.

Een wandkapstok bij LUMZ.be is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze een lange levensduur hebben en goed te onderhouden zijn. Ze blijven er mooi en modern uit zien, ook na veelvuldig schoonmaken. Heeft u vragen of komt u er gewoon niet uit, onze klantenservice is 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch en via e-mail bereikbaar. Wilt u wat anders dan een wandkapstok? LUMZ.be heeft een ruim assortiment design meubelen, zoals design tafels, design lampen, design zitmeubilair, design kasten en overige design woonaccessoires.