Betaalmogelijkheden

1. Mister Cash

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij LUMZ.be afrekenen. LUMZ.be brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.

De voordelen van betalen met Mister Cash:

- Mister Cash is vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaalmethode.
- Betalen met Mister Cash kan meteen. U hoeft zich niet te registreren en geen bestanden te downloaden.
- Mister Cash is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
- U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de Mister Cash betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt Mister Cash direct gebruiken als u internetbankiert bij: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.
 

2. Creditcard

De CreditCard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. U kunt bij ons betalen met twee verschillende creditcards. Dit zijn Visa en Mastercard. LUMZ.be brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.

3. Maestro

Met Maestro kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij LUMZ.be Het enige wat u nodig heeft is een SecureCode™, een unieke code waarmee u online even veilig kan betalen als met uw PIN-code in een winkel. LUMZ.be brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.

Wat is SecureCode™ en hoe werkt het?
SecureCode™ is het authenticatiesysteem van Maestro® waardoor u veilig en met totale gemoedsrust online kan shoppen. Hierdoor wordt online shoppen met Maestro net zo veilig als op de winkelvloer.

Op dit moment bieden in België de volgende banken online winkelen met Maestro aan: Argenta, AXA Bank, Belfius, BNP Paribas Fortis, CBC, Centea, Citibank, Deutsche Bank, Fintro, ING, KBC en VDK.

4. Betalen bij aflevering

Op de afrekenpagina kunt u ook voor de optie betalen bij afleveren kiezen. U kunt dan contant betalen of pinnen bij de koerier. Voor deze optie brengen wij 5 euro in rekening. Creditcards worden niet geaccepteerd door de pinapparaten van de koeriersdienst.

5. Bankoverschrijving

U kunt er bij LUMZ.be voor kiezen om vooraf te betalen via bankoverschrijving. Nadat u uw order heeft geplaatst kunt u onder vermelding van het ordernummer het bedrag overschrijven naar:

LUMZ.be
Bank: ING Bank België
IBAN: BE44363119630645
BIC: BBRUBEBB

Zodra LUMZ.be het geld heeft ontvangen wordt de bestelling verder in verwerking genomen. LUMZ.be brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.
 

6. iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij LUMZ.be afrekenen. LUMZ.be brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.

De voordelen van betalen met iDEAL:

- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
- Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
- iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
- U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland bank, ING bank, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos Bank en Van Landschot Bankiers.
 

7. Veiligheid

Met uw naam, adresgegevens en betaling gaat LUMZ.be zeer vertrouwelijk om. LUMZ.be maakt voor de beveiliging van haar website gebruik van een SSL certificaat. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Dit is te zien door het slotje in de adresbalk in uw internetbrowser. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens via een beveiligde verbinding worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.