Poefen & Krukjes

66 artikelen

Een poef of hocker bij LUMZ.be is van hoge kwaliteit en ook nog eens betaalbaar Een design poef en design hocker kunt u bestellen in verschillende kleuren, vormen en modellen, zoals een poef van leer, hout of kunstleder. Naast dat poefen en hockers praktisch zijn, geven ze ook nog een moderne uitstraling aan uw interieur. Bestel nu uw poef of hocker op LUMZ.be.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Poefen en hockers zijn erg veelzijdig.

Ze zijn geschikt voor jong en oud en ook nog eens in een grote variatie aan kleuren, stijlen en vormen te verkrijgen. Deze zitobjecten zijn de blikvanger bij uitstek, helemaal in een felle kleur. Een hocker in klassiek zwart straalt elegantie en moderniteit uit, wat uitnodigt om even te zitten. Met een poef of hocker maakt u het totaalbeeld van uw interieur helemaal compleet. Het is echt de finishing touch, om bijvoorbeeld een lege plek op te vullen. Dankzij de verschillende ontwerpen heeft u genoeg keuze om zeker te zijn dat het bij uw woningstijl aansluit. Of u kiest juist voor de vreemde eend in de bijt en zet er een opvallende poef neer die afwijkt van de rest van uw meubels. Het voordeel als u bij ons besteld is dat u niet uren in een benauwde meubelzaak hoeft door te brengen op zoek naar stijlvol meubilair.

Bij LUMZ hebben wij een uitgebreide selectie waar voor iedereen wel iets tussen zit. Klik door ons assortiment heen en bestel uw favoriete meubels. Naast een groot aanbod , hebben wij een gratis bezorgservice binnen de Nederlandse grenzen. Als u vragen heeft dan kunt u 7 dagen per week, van 9:00 tot 19:00 contact opnemen met de klantenservice. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wilt u wat anders dan een design poef of hocker? LUMZ.be heeft een ruim assortiment design meubelen, zoals design kasten, design lampen, design tafels, design kapstokken en overige design woonaccessoires.