Buffetkasten

43 artikelen

Met een design buffetkast pronkt u met uw mooiste servies, terwijl de minder mooie glazen achter een deurtje verstopt staan. Bent u op zoek naar een moderne vitrinekast of juist een retro design buffetkast? In de design buffetkasten uit onze collectie bergt u het servies in stijl op.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Buffetkast wit

Een witte buffetkast is stijlvol en past in elk interieur. Als de rest van uw inrichting verandert kan de buffetkast blijven. Een moderne buffetkast biedt genoeg praktische opbergruimte en is stabiel. Bij Onlinedesignmeubel vindt u design buffetkasten in allerlei soorten en maten. Ze zijn nog betaalbaar ook!

Vintage vitrinekast

Een vitrinekast in vintage stijl geeft uw huis karakter en natuurlijk kunt u er al uw servies mooi uitstallen. In onze collectie zijn ook enkele vitrinekasten en buffetkasten van gerecycled hout. Zo hebt u een unieke design buffetkast in huis.

Buffetkast kopen

Heeft u een design buffetkast op het oog? Bij Onlinedesignmeubel krijgt u laagste prijsgarantie. Dus vindt u een meubel ergens anders voor een lagere prijs, neem dan contact met ons op. Goedkope design meubels, wie wil dat nu niet? Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch en via de e-mail bereikbaar.