Bureaustoelen

37 artikelen

Een ergonomische bureaustoel is essentieel voor de effectiviteit op het kantoor, huis en op de werkplek. Een design bureaustoel is er niet alleen voor het gemak en het uiterlijk, maar ook moet de ergonomie en functionaliteit goed zijn. Een ergonomische bureaustoel is een vergaderstoel die perfect is aangepast aan de leefomstandigheden van de werkende wereld.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Design bureaustoel - Een hoge kwaliteit voor meer werk kracht

Een goede bureaustoel is essentieel voor de effectiviteit van u en uw personeel op het kantoor aan huis of op de werkplek. Een bureaustoel moet niet alleen mooi zijn, maar juist z en praktisch. De bureaustoel is een meubel dat perfect moet zijn aangepast aan de leefomstandigheden van de werkende wereld en goed moet aansluiten bij een bureau. Als uw bureaustoel niet deze belangrijke functies heeft, kunt u niet optimaal werken. Een bureaustoel verschilt specifiek met andere stoelen door zijn technische aard. Ze zijn in hoogte verstelbaar door middel van een gasveer en u kunt ook de rugleuning verstellen, zodat u de bureaustoelen geheel naar eigen wens kunt verstellen. De wielen zijn gemonteerd in een zogenaamd cross air zodat ze makkelijk verrijdbaar zijn en de meeste modellen zijn ook draaibaar zodat u extra mobiel en flexibel bent.

De bureaustoelen bij LUMZ zijn ergonomisch en functioneel, want wij vinden dat dat de meest essentiële eigenschappen zijn die een goede vergaderstoel moet hebben. Op een moderne en ergonomische bureaustoel kunt u het meest efficiënt werken waar uw motivatie, creativiteit en plezier in het werk alleen maar beter tot zijn recht komt en vergroot. Bij LUMZ.be hebben we verschillende typen bureaustoelen, waarbij u uit verschillende kleuren, merken en afwerkingen kunt kiezen. De vergaderstoelen bij LUMZ zijn bedekt met een hoge kwaliteit leer of goed gemaakte stof. De geveerde hoogteverstelling en kantelmechanisme zorgen ervoor dat voor iedereen de perfecte zitpositie gecreëerd kan worden. U kunt er zelfs voor kiezen om armleuningen aan de bureaustoel te bevestigen wat voor extra comfort zorgt.

Wij verkopen vergaderstoelen van de merken Adagio, Kare Design en Zuiver. U kunt kiezen uit verschillende bureaustoel afwerkingen, zoals hout, leder, kunstleder en kunststof. Kijk op onze website voor alle actuele opties.

Al de producten die u koopt bij LUMZ.be, zijn uiteraard alleen van de hoogste kwaliteit, zodat al uw nieuwe meubels geheel naar wens zijn en lang meegaan. Niet alleen de kwaliteit is goedbij LUMZ, maar ook de prijs. Uw nieuw aangeschafte meubilair zal worden geleverd aan uw voordeur en kan zelfs gemonteerd worden als u daarvoor kiest. Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. Wilt u wat anders dan een design bureaustoel? LUMZ.be heeft een ruim assortiment design meubelen, zoals design kasten, design lampen, design tafels, design kapstokken en overige design woonaccessoires.