Garderobekast

Garderobekast

De garderobekast is misschien wel het belangrijkste opbergmeubel in huis. Rondslingerende kleren en schoenen maken immers een rommeltje van je woning, ze slijten sneller en ze worden vies. De garderobekast is er dus om je huis gezellig netjes te houden, maar bij LUMZ weten we dat er nog iets meetelt: design. Kledingkasten, kapstokken en schoenenkasten drukken een groot stempel op je interieur en kunnen de sfeer in huis maken of breken. Daarom heb je bij LUMZ ruime keuze uit stijlen, materialen en kleuren! Klik hier om de stijlvolle garderobekast te vinden

Garderobe

Wanneer je naar een concert of musical gaat loop je meestal eerst even langs de garderobe om je jas een nette plaats te geven. Maar thuis springen we vaak achteloos om met diezelfde jas: we gooien hem over een stoel of leggen de jas in een hoekje op de trap. Zonde! Want met een klein beetje moeite creëer je ook thuis een echte garderobe. Hang een mooie kapstok aan de muur en zet er een schoenenkast onder om ook je pumps netjes te bewaren. Of berg alles netjes weg in een vintage garderobekast. Bovendien is dit een uitgelezen kans om je garderobe van sfeer te voorzien, want we hebben kapstokken en kasten in alle stijlen en kleuren! De kapstok om uw garderobe op te vrolijken vindt u hier!

Goedkope garderobekast

Een mooie, bijzondere, stijlvolle garderobekast voor uw garderobe hoeft helemaal niet duur te zijn. LUMZ heeft design meubels tegen de laagste prijzen, zodat je aan het eind van de maand nog geld over houdt om je nieuwe kast met nieuwe kleding te vullen! Dankzij onze laagste prijsgarantie hoef je niet het hele internet af te speuren voor een goedkope garderobekast: die vind je gewoon op LUMZ.nl. Of neem een kijkje in onze showroom van 1000 m2 in Houten, nabij Utrecht. De goedkope garderobekast kunt u hier vinden.

Garderobekast 50 cm diep

Bij LUMZ weten we dat voor de meeste huizen een garderobekast 50 cm diep mag zijn – niet méér, want dan past de kast niet op je favoriete plekje; maar ook niet mínder, want je moet er wel voldoende kleding of schoenen in kwijt kunnen! Op LUMZ.nl kun je eenvoudig filteren op de diepte van je garderobekast, zodat je in een paar tellen weet welke meubels er in jouw slaapkamer passen. Handig! Ook dat is LUMZ. De garderobekast 50 cm diep kunt u hier vinden.