Halmeubels

Door de hal gezellig in te richten straalt deze een warm welkom uit. Een entree met mooie hal meubels geeft je meteen bij binnenkomst een huiselijk gevoel, en is bovendien praktisch: voortaan heb je een vaste plek voor al je schoenen, jassen en mutsen! Neem rustig de tijd om je gympen uit te doen op een gezellig halbankje en berg ze direct op in de schoenenkast. Een design kapstok zorgt voor een opgeruimd aanzicht en staat mooi in combinatie met een moderne spiegel. Bij LUMZ vind je hal meubels in alle soorten, stijlen en maten: voor een kleine of grote gang, praktisch én mooi!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De hal inrichten

Een hal inrichten is niet altijd eenvoudig. Vaak is de ruimte beperkt en heb je te maken met schuine wanden of kleine hoekjes. Gelukkig vind je bij LUMZ meubels voor elke hal. Een staande kapstok vult een lege hoek mooi op, terwijl een compacte wandkapstok handig is in een smalle gang. Grote spiegels geven je hal een ruimtelijker aanzicht. Natuurlijk wil je bij binnenkomst niet struikelen over laarzen en sportartikelen: een schoenenkast en opbergkist bieden uitkomst. Een bankje maakt een ruime hal gezellig, net als een sidetable met lades om je sleutels en post in op te bergen. Zo combineer je praktisch met gezellig en stijlvol voor een gastvrije entree!

Kies je materiaal en stijl

Het materiaal van een meubel zegt vaak veel over de stijl. Bij LUMZ vind je RVS kapstokken en hoogglans witte schoenenkasten voor een moderne look. Een houten bankje geeft je hal een landelijke uitstraling, terwijl een ladenkast van Indiaas sloophout een authentieke touch toevoegt. Koper en metaal, soms in combinatie met hout, maken van je halkast een industrieel meubel en een kroonluchter van glashangers brengt een brocante sfeer in huis. Combineer je behoefte aan een praktische inrichting met je favoriete materiaal en stijl. Met de juiste hal meubels heeft jouw huis voortaan een gezellig en opgeruimd entree!