CD- en DVD rekken

3 artikelen

Onnodig veel tijd kwijt aan het zoeken naar die ene CD of DVD? Wij bieden online zowel CD als DVD opbergsystemen aan. U hoeft nooit meer lang te zoeken, maar heeft snel elke CD of DVD tot uw beschikking. Van een hoogglans CD rek tot witte DVD Kast, de opbergsystem bij LUMZ.be zijn modern, betaalbaar en in meerdere uitvoeringen leverbaar. Ze hebben meer dan genoeg opbergruimte voor al uw dvd's en cd's en passen in vrijwel elk interieur.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

CD rek of DVD kast? | LUMZ.be | Moderne opbergsystemen

Onnodig veel tijd kwijt aan het zoeken naar die ene CD of DVD? LUMZ.be heeft de oplossing voor u. Wij bieden online zowel CD opbergsytemen en DVD opbergsystemen CD Opbergsysteem, DVD Opbergsysteem aan. Nooit meer lang zoeken, maar snel elke DVD of CD zo uit de kast trekken. Tevens zijn onze opbergsystemen niet alleen goed betaalbaar, maar ook modern. Ze passen in vrijwelk elk interieur, en hebben meer dan genoeg opbergruimte voor al uw dvd's en cd's.

Ze zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. We hebben CD- en DVD kasten in het hoogglans wit, helder glas, nikkel en RVS. Tevens zijn ze in verschillende grotes leverbaar. Het gebruik van een CD rek of DVD Kast scheelt je een hoop zoektijd en is daardoor erg praktisch en functioneel.

Bovengenoemde rekken zijn vooral handig voor regelmatig gebruik, maar ook alleen als aanvulling op de rest van uw meubels. Zoals u hebt gelezen bieden wij bij LUMZ meer dan genoeg CD Kasten, Opbergsystemen, DVD kasten en rekken aan. Komt u er niet uit bij welke rekken het bestse in uw woning past? Wij hebben ook een showroom waar u kunt kijken en professioneel advies krijgt.

Een CD Rek of DVD kast van onze merken Giani en Spinder zijn modern, exclusief en betaalbaar, dus wil je een stijlvolle en moderne design opbergsysteem? Bestel nu en dan brengen wij hem graag bij u thuis. Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. Wilt u wat anders dan een cd rek of dvd kast? LUMZ.be heeft een ruim assortiment design meubelen, zoals design tafels, design lampen, design zitmeubilair, design kapstokken en overige design woonaccessoires.