← Terug naar overzicht
Het Anker meubelen Luna/Lola Leren eetkamerstoel met arm samenstellen
Artikelnr.: 1028117
Artikelnr.: 1028117
Het Anker meubelen Luna/Lola Leren eetkamerstoel met arm samenstellen
€ 518,00

* Vereiste velden

Op verlanglijst
Levertijd:

Beschikbaarheid: 10 - 12 weken

Bezorging: Gratis op afspraak thuisbezorgd

In het kort

  • Zithoogte: 52 cm, zitdiepte: 45 cm, armhoogte: 69 cm
  • Keuze uit vele stoffen, leersoorten, stiknaden en onderstellen
  • Bekijk alle mogelijkheden bij ons in de winkel
  • Comfortabele zitting dankzij het HR schuim met dacron wattenlaag
  • Ook verkrijgbaar zonder armleuningen, als eetkamerbank of als barkruk
  • Montage: dit product wordt gemonteerd geleverd

Specificatie

  • Breedte: 60 cm
  • Diepte: 65 cm
  • Hoogte: 87 cm
  • Garantie: 2 jaar
Artikelbeschrijving

Het Anker Luna/Lola - Luxe eetkamerstoel samenstellen

Deze oerdegelijke eetkamerstoel van Het Anker biedt oneindig veel mogelijkheden. Kies uw bekleding uit de vele stoffen en leersoorten. Vervolgens kunt u een keuze maken uit verschillende stiknaden. De meest populaire stiknaden zijn de platgestikte naad en de geknepen naad. En dan nog het onderstel. Kiest u voor geborsteld RVS of voor de mat zwarte poedercoating? Bezoek onze woonwinkel om de Luna/Lola eetkamerstoel in het echt te beleven, en bekijk alle mogelijke opties in het echt. De stoel wordt helemaal naar wens voor u geproduceerd in de Nederlandse fabriek. Dat is de Oer-Hollandse kwaliteit van Het Anker zitmeubelen.

 

Het Anker Luna/Lola Collectie

Behalve de Luna/Lola eetkamerstoel vindt u in de Lara/Zara Collectie ook een eetkamerbank, barkrukken en een barbank. Allemaal geheel naar wens samen te stellen.

 

Voorwaarden Het Anker zitmeubelen

Heeft u uw nieuwe eetkamerstoelen samengesteld? Dan gaat de fabriek deze speciaal voor u produceren in de door u gewenste samenstelling. Deze eetkamerstoel betreft dus een maatwerk product wat inhoudt dat de stoel - in tegenstelling tot artikelen die niet op aanvraag geproduceerd worden - niet geannuleerd of geretourneerd kan worden als u van gedachte veranderd. Wij adviseren u daarom om de winkel te bezoeken om tot een juiste keuze te komen. De stofstalen zijn altijd aanwezig in de winkel. Hieronder kunt u nagaan of de eetkamerstoelen momenteel te bezichtigen zijn in onze winkel. Staat de stoel momenteel niet in onze winkel? Neem dan contact met ons op om na te gaan wanneer de stoelen weer in onze winkel staan of dat u de stoelen elders kunt bekijken.

Waar te bekijken?

Dit artikel is momenteel niet te bezichtigen in de winkel, maar uit de serie Lara zijn wel onderstaande artikelen aanwezig in de woonwinkel. Op basis van deze artikelen kunt u een goed beeld krijgen van de afwerking en kwaliteit. Laat je inspireren in de woonwinkel van LUMZ!

Bekijk hier het adres en de openingstijden van onze woonwinkel.

Bezorging en retour

Wij zullen uw order zo snel mogelijk bezorgen. De levertijd staat bij het product aangegeven. Zodra uw bestelling klaarstaat voor verzending nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor levering. Bestellingen boven €50 worden gratis geleverd. We maken gebruik van betrouwbare transporteurs om uw aankopen snel en zorgvuldig te kunnen leveren. Voor uitgebreidere informatie kunt u op onze service pagina kijken.

Betaalmogelijkheden

Bij ons kunt u veilig en eenvoudig betalen via verschillende betaalmethodes, zoals iDEAL, Creditcard, Mistercash of vooruitbetaling per bank. Het is ook mogelijk om bij de aflevering te betalen, zowel per pin als contant. Voor uitgebreidere informatie kunt u op onze service pagina kijken.

Meer artikelen uit de Lara collectie:

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. Bel: 088-0222777.

Mail ons Bel ons